Logging into New Relic opens a blank page

I am trying to log into New Relic but it just opens up a blank page… and if I click onto any other pages in my account it does the same thing.

What can I do to fix this?

5 Likes

Hello @bcarey,

I would further assist you with the issue you are facing. Can you send the permalink to the application?

To create a permalink within the New Relic user interface, you can use the ‘Copy a short permalink’ button in the top right corner of the UI under your user profile or share the full URL from any page.

Same problem here. Cannot find a permalink, here’s the landing page https://one.newrelic.com/launcher/nr1-core.home?state=4b49a3d1-e7fd-af65-da52-0eca58f0b7f9

Only User Management and Organization and Access pages seem to be working.

1 Like

I’m having the same issue as the screenshot from @bcarey. I’ve made sure anything that interferes with page loading or display in my browser is turned off, tried Chrome and firefox, and connected from a different network. Is there any known issue going on right now?

It seems to be account specific. If I log into an old account I had (I know, I know, ToS and all that, I honestly forgot I had it until I searched my email and found an old registration email) it works, and shows me all the onboarding info I’d expect.

Is there some manual account provisioning or something weird? I see there were some UI issues earlier today. Could this have impacted account creation as well?

Hi there @victor56 -

So sorry for the delay here. It looks to me like your user got dissociated from the related account. I am opening a case for you, so please keep an eye out for an email from our team.

Hi @bcarey and @ranghelidi, apologies for the delay! Just to confirm, are you still running into this issue?

For me it’s fixed, I am good now, it seems that because I did not continue with the onboarding wizard in the same browser window after the email check, the account was not completely setup. Thanks.

1 Like

Thanks so much for clarifying!

I am having the same issue. I see only blank page.
https://one.newrelic.com/launcher/nr1-core.home?state=4d67c8e5-f01a-bbc1-a4f7-ec725144150d

Is new relic reliable? how can it have such issue for so long?

I’m having the same issue.
https://one.newrelic.com/launcher/nr1-core.home?state=4b49a3d1-e7fd-af65-da52-0eca58f0b7f9