"Something went wrong!" when posting to your Explorers Hub

Every time I post a new topic or reply to a topic, I get a popup that says:

Something went wrong! You can help us fix the problem. Please take a screen shot of this error and email to community@newrelic.com.

Adding a note that there appear to be a lot of JS errors when I am on this site. When I post a topic/reply, I’m seeing this error repeated:

832762192c14457bae5bfd1ca2c0c79422d99315.js?__ws=discuss.newrelic.com:33 Uncaught ReferenceError: $placeholder is not defined
    at n.afterRefresh (832762192c14457bae5bfd1ca2c0c79422d99315.js?__ws=discuss.newrelic.com:33)
    at e.n._join (_ember_jquery-36a23101c869ab0dc53fc908de69adb785731593573d32bdeef416acc1076ef4.js:67257)
    at e.n.join (_ember_jquery-36a23101c869ab0dc53fc908de69adb785731593573d32bdeef416acc1076ef4.js:66968)
    at f (_ember_jquery-36a23101c869ab0dc53fc908de69adb785731593573d32bdeef416acc1076ef4.js:53760)
    at _ember_jquery-36a23101c869ab0dc53fc908de69adb785731593573d32bdeef416acc1076ef4.js:20968
    at a (_ember_jquery-36a23101c869ab0dc53fc908de69adb785731593573d32bdeef416acc1076ef4.js:50091)
    at n.afterRefresh (_ember_jquery-36a23101c869ab0dc53fc908de69adb785731593573d32bdeef416acc1076ef4.js:20967)
    at n.previewUpdated (_application-9cf0708329277a59e339ffd660e1407d87268f2fb1d128161d8526100c8a016b.js:52577)
    at e.n._join (_ember_jquery-36a23101c869ab0dc53fc908de69adb785731593573d32bdeef416acc1076ef4.js:67257)
    at e.n.join (_ember_jquery-36a23101c869ab0dc53fc908de69adb785731593573d32bdeef416acc1076ef4.js:66968)

@mike17 I looked into your account and it was still set at a lower trust level. I have updated it to “member”. That should resolve the issue but please let me know if you continue to get this message. Thanks!

Thanks Joi.

I just posted a reply on another conversation and still got the same errors. I’m posting this reply as well to test.

1 Like