Your data. Anywhere you go.

New Relic for iOS or Android


Download on the App Store    Android App on Google play


New Relic Insights App for iOS


Download on the App Store


Learn more

Close icon

We cannot provide data to NewRelic from one of environments


#1

Please paste the permalink to the page in question below:

https://rpm.newrelic.com/accounts/883809/applications/118693145

Please share your agent version and other relevant versions below:

php 7.2.14
from php:ini
New Relic RPM Monitoring => enabled
New Relic Version => 8.5.0.235 (“eggplant” - “8832d5518c43”)

Please share your question/describe your issue below. Include any screenshots that may help us understand your question:

Hello. The data provided from some of our hosts is not received by NewRelic. Php code and used NewRelic libraries are the same on all the hosts.

The requests we make are like these:
{“timestamp”:“2019-05-17 14:08:01”,“microtime”:1558091281.544123,“script”:"/crontab/dk_darwin_spellchecker.php",“text”:“DarwinBeta”,“pid”:30460}

And the logs we get on debug are:
[16-May-2019 16:45:26] NOTICE: fpm is running, pid 1
[16-May-2019 16:45:26] NOTICE: ready to handle connections
2019-05-16 16:46:10.470 +0300 (17 17) debug: late_init called from pid=17
2019-05-16 16:46:10.471 +0300 (17 17) debug: added app=‘PHP Application’ license=‘e4…2c’
2019-05-16 16:46:10.472 +0300 (17 17) debug: APPINFO reply connected
2019-05-16 16:46:10.473 +0300 (17 17) debug: APPINFO reply full app=‘PHP Application’ agent_run_id=BMjHXpHHBpzCAA18YQjrlQBc3WnUAAMBACNDHQECBABoGU63TOKn0ZRR3O-x88UXGx0rSbUt_0Ob1H7WT-ocoWtFYAMACTguNS4wLjIzNQAacGhwLWJldGEuZGFyd2luLmIyYi1uc2kucnUAD1BIUCBBcHBsaWNhdGlvbg
2019-05-16 16:46:10.473 +0300 (17 17) debug: Adpative sampling configuration. Connect: 1558014332000000 us. Frequency: 60000000 us. Target: 10.
2019-05-16 16:46:10.474 +0300 (17 17) debug: ‘WT_IS_FILENAME & SCRIPT_FILENAME’ naming is ‘/index.html’
2019-05-16 16:46:10.689 +0300 (17 17) debug: ignoring this transaction
2019-05-16 16:46:10.689 +0300 (17 17) debug: transaction completed by API
2019-05-16 16:46:10.732 +0300 (18 18) debug: late_init called from pid=18
2019-05-16 16:46:10.733 +0300 (18 18) debug: added app=‘PHP Application’ license=‘e4…2c’
2019-05-16 16:46:10.734 +0300 (18 18) debug: APPINFO reply connected
2019-05-16 16:46:10.734 +0300 (18 18) debug: APPINFO reply full app=‘PHP Application’ agent_run_id=BMjHXpHHBpzCAA18YQjrlQBc3WnUAAMBACNDHQECBABoGU63TOKn0ZRR3O-x88UXGx0rSbUt_0Ob1H7WT-ocoWtFYAMACTguNS4wLjIzNQAacGhwLWJldGEuZGFyd2luLmIyYi1uc2kucnUAD1BIUCBBcHBsaWNhdGlvbg
2019-05-16 16:46:10.734 +0300 (18 18) debug: Adpative sampling configuration. Connect: 1558014332000000 us. Frequency: 60000000 us. Target: 10.
2019-05-16 16:46:10.735 +0300 (18 18) debug: ‘WT_IS_FILENAME & SCRIPT_FILENAME’ naming is ‘/index.html’
2019-05-16 16:46:10.749 +0300 (18 18) debug: ignoring this transaction
2019-05-16 16:46:10.749 +0300 (18 18) debug: transaction completed by API

The problem is probably in AppInfo which is ‘PHP Application’ in logs, but we send the correct name of our environment “DarwinBeta”


#2

Hi @a.breslavskiy

We currently have an open ticket with you on this that we’re actively troubleshooting with you. I’ll be sure to update this once we’ve figured out what is occurring here.

Thanks!


#3

The problem was always in our code. (Sending of metrics was blocked in unexpected place). The topic can be closed and deleted. Sorry for taken your time.